My Croatia Cruise djeluje kao internetska platforma za prodaju krstarenja na Jadranu pod okriljem Croatia Holidays Ltd. grupe. Kao organizacija nastojimo stvoriti najbolje ponude i mogućnosti našim klijentima za krstarenje Mediteranskim arhipelagom. Croatia Holidays Ltd. je tvrtka koja je osnovana i temelji poslovanje pod jurisdikcijom zakona države Hrvatske. U potpunosti slijedi direktivu (EU) 2016/680 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. za zaštitu fizičkih osoba u pogledu obrade osobnih podataka nadležnih tijela u svrhu sprečavanja, istrage, otkrivanja ili progona kaznenih djela ili izvršenja istih.

U skladu s direktivom, izuzetno poštujemo privatnost naših kupaca, jer nastojimo osigurati potpuno otkrivanje podataka trećim stranama svih prikupljenih podataka o korisniku potrebnih za izvršavanje rezervacije.

Svi zaposlenici pod ugovornom obvezom Croatia Holidays Ltd., kao i organizatori putovanja obvezni su poštivati sva načela zaštite privatnosti.

Kao turistička agencija, našim klijentima pružamo maloprodajne usluge prema ugovorima sklopljenim sa više tour operatora na području Balkana. Croatia Holidays Ltd. Group po funkciji ne spada pod kategoriju organizatora putovanja, što znači da kao agent pružamo profesionalnu uslugu tokom organizacije krstarenja i dostupnosti najpovoljnijih cjenovnih ponuda na tržištu. U položaju agenta, organizatorima putovanja pružamo sve odgovarajuće informacije potrebne za izvršavanje rezervacije određenog paketa za krstarenje. Croatia Holidays Ltd. Group je sastavljen od tima lokalnih ekspertnih agenata u kombinaciji s iskusnim marketinškim timom koji je opremljen vrhunskom in-house IT podrškom.

Organizator putovanja preuzima svu odgovornost za izvedbu i kvalitetu usluge koju pruža. Pravila otkaza su transparentna i uspostavljaju se prije finalizacije rezervacije, nakon čega ćete dobiti vaučer s transparentnim detaljima od strane odgovarajućeg organizatora putovanja.

Otkazna polica, nepovratne rezervacije, early booker rezervacije i depoziti mogu se razlikovati za svaku ponudu za krstarenje. Kupci mogu dobiti dodatne i konkretnije informacije u vezi navedenih stavki od strane naših agenata tijekom postupka rezervacije.

Za dovršavanje postupka potvrde vaše rezervacije možemo obraditi plaćanja putem SEPA plaćanja (bankovnim prijenosom) ili putem internetskog plaćanja preko kreditne kartice. Croatia Holidays Ltd. grupa koristi siguran internetski sustav plaćanja (SSL sigurnost) putem PayWay PoS usluge koja pruža najbolje metode i postupke za autorizaciju zaštite podataka.

Transakcije će biti obrađene u kunama (hrvatskoj valuti). Sva pretvaranje valuta koje se događaju tijekom transakcije u skladu su sa tečajem koji su dostupni tvrtki za kreditne kartice koju korisnik upotrebljava i trenutnim tečajem Hrvatske narodne banke.

Kao rezultat ovog postupka, cijene navedene na web stranici mogu imati minimalne razlike od naplaćene cijene.